Textiel

Beach Batik

Met verschillende technieken verf ik kleding, vaak aan de hand van een bepaald thema of een specifieke inspiratie. Beach Batik bijvoorbeeld, is ge├»nspireerd op strand en zee. Met de bijzondere tie-dye techniek restyle ik in mijn atelier nieuwe basics tot opvallende batik fashion. De kleuren marineblauw en grijs doen denken  aan de Nederlandse zee. Het verrassende patroon van de Indonesische  tie-dye   maken bovendien van alle items  unica. 

Autumn Gipsy

Een ander produkt van mijn toegepaste werk op textiel is Autumn GIpsy.  Met textielverf beschilder ik blouses, overhemden en jeans. Inspiratie hiervoor vind ik in de verfsporen op de tafels en vloer van mijn atelier dat zich baadt in betoverend herfstlicht. 

Hoe het werkt

Hoe het werkt: je brengt of stuurt mij de kleding, en ik bewerk deze in mijn atelier. We maken van tevoren  een duidelijke afspraak over de prijs en over wanneer je het item weer terugkrijgt. Uiteraard verschillen de prijzen per kledingstuk.

Voor  een impressie  kijk op mijn Facebook bedrijfspagina. Hier vind je productinformatie, een fotoalbum met voorbeelden van mijn werk.  Natuurlijk mag je ook altijd contact met me opnemen.                                                                 

Wilt u meer weten over mijn werken of direct bestellen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.