Interieur

Een beschilderde deur als eyecatcher

Ik houd me graag bezig met het verfraaien van interieur. Denk hierbij aan tafelbladen die een geheel nieuw uiterlijk krijgen, servieskunst voor aan de muur, of deuren die echt iets toevoegen aan je interieur nadat ze zijn geschilderd. Grote objecten zoals deze kunnen de sfeer van je inrichting sprankelender maken of op een andere manier accentueren.Heb je er wel eens aan gedacht om een groot kunstwerk in huis op te hangen, maar kwam je ruimte tekort? Je bent zeker niet de eerste! Praktische kasten, raampartijen en deuren zorgen er vaak voor dat je geen grote stukken muur meer over hebt. Waarom dan geen beschilderde deur? Persoonlijk vind ik deuren maar lelijk en saai, ze zijn puur functioneel. Door kamerdeuren bijvoorbeeld in zachte grijs/wit tinten te schilderen, maak ik ze een waardevol onderdeel van het interieur. Ben je ge├»nteresseerd, op mijn atelier heb ik een voorbeelddeur staan om te komen bekijken. 

Schilderachtig tafelen

In mijn atelier bewerk en beschilder ik ook tafelbladen, met acryl en een beschermende laklaag. Ik kan hier zowel oude als nieuwe tafels voor gebruiken, evenals zelfgemaakte tafels van vloerdelen op schagen. Wanneer je een oud tafelblad bij mij inlevert, krijg je een blad terug dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat nog net zo gebruiksvriendelijk is als daarvoor. 

Fotografie: servies

Naast het beschilderen van deuren en tafelbladen houd ik me eveneens bezig met fotografie. Een geliefd onderwerp is servies: een kopje op het aanrecht, een stapel borden of een oude theepot. Soms beschilder ik het servies voordat ik het fotografeer, soms straalt het juist meer uit wanneer ik het laat zoals het is. Het is mogelijk om de foto van uw keuze te laten uitvergroten in diverse maten en op diverse ondergronden. 

Wilt u meer weten over mijn werken of direct bestellen?

Klik hier
Website laten maken door Modual.